Giriş
|
Kayıt
Ziyaretçi:11
Üye: 0
Toplam:11
Aktif Uye: 693
Son Üye
Hggf
Yazıçam Sohbet
Sohbet Arşivi
Sadece Üye Girişi Yapmış Olanlar Sohbet Edebilir. Lütfen
Giriş Yapın
?
Üye Olun
.
Tosya Hakkında
KENT REHBERİ
İLÇEMİZ HAKKINDA
Karşıyaka Mahallesi
KARŞIYAKA HAKKINDA
Kimler Bağlı
Üye Adı
Şifre
Üye Kayıt
Son Eklenen Videolar
TOSYA Karşıyaka Mahallesi tanıtım
RAHMETLİ HACI OSMAN ÖZİPEK
RAHMETLİ BABAM ÖMER KARAÇAM ANISINA
google Ads
Yılın Haberi
TOSYA SEYAHAT A AİT OTOBÜS KAZA YAPTI
Tüm Haberler
Forums populer
Karşıyaka mahallesi Nasıl Kalkınır
Karşıyaka mahallesi yeni muhtarini ariyor
Tosya'da eğitim
40 HADİS
Kıssa
Çanakkale Geçilmez!!!
Karşıyaka mahallesi GENÇLİĞİ DİYORKİ
Forum Sayfası
19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır 19 Mayıs;
19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş değerlerle milletler ailesi içerisinde yerini almasının adıdır.
19 Mayıs, gençlik; gençlik gelecek demektir. Türk genci, Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesidir.
“Sizler yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar.” diyor Atatürk.
“Siz Türk’e istiklâl aşkını veren, Kara Fatmaların, Nene Hatunların, Yalnız Efelerin; Siz “Ya istiklal ya ölüm diyen: Antepli Şahinlerin, Sütçü İmamların, Hasan Tahsinlerin, Seyit Onbaşıların; Siz tarihi tarih yapan Barborosların, Ulubatlı Hasanların, Yavuzların, Atatürklerin soyundansınız.”
Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuz olmalıdır.
Temeli 19 Mayıs’ta Mustafa Kemal Atatürk tarafından atılan "milli egemenlik" ilkesi ile, birliğimiz ve bütünlüğümüz sağlanmış, çarenin ancak millette olduğu tescillenmiştir.
Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız olan “Milli İrade”nin yaşatılması için hepimize ve özellikle de Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği siz gençlere büyük görevler düşmektedir.
Sözde değil, bu özde duygularla, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; siz gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum
RIZA USTA
[email protected]
Bu köşe yazısı
1356
defa okundu. Toplam
246
kelime
Sadece kayitli kullanicilar yorum yazabilir!